Menü Bezárás

Május

Habár még csak május közepén járunk, mi a Misijánál már a nyárra készülünk. Egy gyors áttekintés azért nem árthat, mert annyi minden van, hogy már nekem is puskáznom kell. Aki régebben követi itt az eseményeket, az tudhatja, hogy a titkos projekteknél csak a hírek kiszivárogtatást szeretem jobban, így nem bánom, belenézhettek a noteszembe.

Júniusban kettő új figura premierje várható, de ha bejönnek a legújabb-legtitkosabb terveim, akkor négy. Itt a képen a plusz kettő, némileg álcázva, meg félkészen, de minden időben kiderül majd.

Békéscsabán pedig Nemzetközi Bábfesztivál lesz, és van közünk hozzá. Az embléma sokat sejtető, "misijás" táltos-sziluett, és ez nem véletlen! Erről lesznek még hírek, én pedig időben szóltam ahhoz, hogy kapjatok még jegyet.

Jó hír, hogy a kraklé-türkiz máz most valami egészen csodaszépre sikerült, a közeli fotón az látszanak az anyagra jellemző pókhálószerű repedések. Tudjátok, ez a máz nagyon trükkös: ha túl vékkony, akkor halvány, ha vastagabb, akkor meg lefolyik, a kemence hőfokára is érzékeny, szóval nagyon nehéz eltalálni. Ennek a mostaninak örülünk.

További bejegyzések