2018. december 14., péntek

Mért válaszd a Misiját?

Három érv mellettünk.

1) Egyedi és változatos
Több, mint százféle változat készül a Misija szobrocskákból, és ez még csak a kerámia! Hétféle színben készül tízféle állatfigura, plusz angyalok, méretválaszték. Ezen kívül beton és textil figuráink is vannak, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

2) Magyar termék
Csakis. Egyértelmű. Magyar tervező idehaza gyártott termékei, hazai beszállítókkal. Ezeknek a cégeknek szavazunk évek óta  bizalmat, és nem bánjuk, sőt:
kerámia alapanyagok: Budapest Kerámia és Interkerám, Budapest/Kecskemét
Dobozok, csomagolás (újrahasznosított alapanyagból): MK-Codex, Csömör

3) Segítő Vásárlás
A gyártó műhelyekben megváltozott munkaképességű emberek dolgoznak, kifogástalan minőségben. Évek óta együtt dolgozunk, a Segítő Vásálás keretprogramjának köszönhetően. Ezért is mondjuk, mert ez egy olyan hozzáadott érték, ami nem látszik, viszont jó, ha tudjátok. És hogy kiknek is köszönhetjük a Misiját?
Kerámia: Összefogás az Egyenlő Esélyekért Nkft., Csömör
Beton: Palota-15 Nkft., Budapest
+1
A személyes indokom pedig, hogy olyan tárgyakat tervezek, amiket én magam is szívesen látok magam körül, vagy adok ajándékba.
Zárójel, lábjegyzet: és van, amitől nem is szívesen válok meg. Kivéve, ha valaki nagyon.nagyon szeretné, és rábeszél, hogy nekiadjam.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél tőlünk vásárolni, ezeken a helyeken megteheted, vagy gyere el valamelyik karácsonyi WAMP-ra.
Ha szeretnél első kézből értesülni a híreinkről, vagy csak többet szeretnél tudni a Misija műhelytitkairól, akár klubtag is lehetsz nálunk.
Várunk szeretettel!

Boldog decembert, kellemes karácsonyi hangolódást kívánok!
#adecembernemegyhónaphanemegyállapot

//Éva - a Misija tervezője//Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése