2018. december 8., szombat

A december nem egy hónap, hanem egy állapot

Az elmúlt hetekben annyi munkánk volt, hogy az ilyenkor szokásos #munkamunkamunka típusú posztokat sem volt érkezésünk kirakni. Ez ugyanúgy igaz a tervezőre, mint a kivitelező műhelyekre - tiszta szerencse, hogy a galériák többnyire ilyenkor is állják a sarat.

Mindent elkövetünk, hogy a karácsonyra szánt készletet időben eljuttassuk a boltok polcaira, és hozzátok. Vásározni is fogunk, két alkalom már mögöttünk van, a pilisvörösvári Adventi Vásár, és a Várkert Bazár rendezvénye - de még most jön a java. December 9-től minden vasárnap a WAMP-on leszünk, itt a Makrafun-t megálmodó Fazekas Fannyval árulunk egy gyékényen. Fannyt már ismerhetitek, a Helsinkiben rendezett sikeres kiállítást az ősszel a Misija részvételével. A wampos vendégszereplésünk részleteit itt követhetitek nyomon:

Misija és Makrafun a WAMP design vásáron

Én párhuzamosan a győri advent eseményein leszek. Szintén december 9-én lesz a már hagyományos Rómer Pop-up, ahova jól megpakolt misijás dobozokkal érkezem. Ami megmarad a vásáron - ha egyáltalán megmarad valami, azzal meg sem állok a Minima design boltig, ahol is a győri és környékbeli alkotók tárgyaiból válogathattok. Karácsonyi különkiadás by Minima!


Advent, Pilisvörösvár. Szomszédunk a MesterPieces egyik alkotója:
Mester Kata
A Misija és Fazekas Fanny a Várkert Bazár adventi vásárán


Így csomagolunk mi. Valójában nem, sőt! Vigyázat, beállított kép!
Az igazi történet a fotós mögött van. ;)

És végül: egy kis lazítás a kerámiaműhelyben.
Béláink optimistán tekintenek a jövőbe!#adecembernemegyhónaphanemegyállapot
#anovemberis
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése