2015. március 23., hétfő

Megnyílt a webáruház!

Mint azt már talán tudjátok is, múlt héten megnyitotta virtuális kapuit a Segítő Vásárlás webáruháza, benne pedig a Misija legújabb lelőhelye. Nézzetek körül, ismerjétek meg a többi terméket is, hiszen nemcsak zsebszobrokat, hanem sok más egyedi tervezésű, gondosan kivitelezett holmit találhattok. Ülőgumót és Stokit például csak innen vennék, de a kézi szövésű sálak is csodaszépek.

Ami pedig összeköti őket, az a Segítő Vásárlás hitvallása:

Minőség
Kortárs design 
Tudatos vásárlás
Társadalmi hatás
Aki viszont továbbra is a hagyományos módszereket részesíti előnyben, vagy egyszerűen csak szeretné kézbe venni a zsebszobrokat, az most már a Mono art & design boltjában is megteheti ezt.
Szintén remek társaságba kerültek a misiják, személyes kedvenceim a Gajcsi Blanka egyedi ezüst ékszerek, és az ANORTHIC kollekció Alma Abonyitól. Bevallom, maximálisan elfogult vagyok a szobrászat irányából közelítő tervezőkkel, de talán elnézitek ezt nekem, a tárgyak önmagukért beszélnek! 

A Mono art & design galéria Pesten, a Kossuth utca 12-ben található, az Astoria és a Ferenciek tere között. Így néz ki esti kivilágításban:

fotó: Mono art & design

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése