2015. február 4., szerda

Leendő kedvencünk: a medve

Mára kiderült, és ez már hivatalos, hogy első játékunkat magabiztosan nyerte a medve. Így már egészen biztos, hogy ő lesz a következő kerámiafigura, ami elkészülhet az Összefogás műhelyében. Örülök, hogy részt vettetek ebben, tervezőként külön élmény volt látni a hozzászólásokat, visszajelzéseket.Lesz még játék, csak ki kell várni azt a néhány néhány hetet, amíg kijön a kemencéből a következő kollekció,
mert bármennyit is dolgoztam tavaly, a meglévő készlet elfogyott, így nincs mit kisorsolnom. Az utolsó, még általam készített darabok nagy része gazdára lelt, egy kisebb csapat kiállításon van, a maradékot pedig még kis szerencsével elcsíphetitek a pesti és vidéki lelőhelyeken. A többi pedig, ahogy említettem, már készül Csömörön, így Misija figurák változatlan formában, de ha lehet, még jobb minőségben, és egy-két új színnel - meg persze a mackóval - kiegészülve térnek vissza idén tavasszal.

(Csak zárójelben említem, hogy ha csak a "konyhakész terveket" nézem, most azonnal ki tudnék írni még egy játékot, vadi új szereplőkkel, mivelhogy papíron már alakulnak a mindenféle tollas és uszonyos élőlények tervei. Nem bírok magammal, hiába... Na de mindent a maga idejében, első a medve, mindenki más vár szépen a sorára!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése