2015. január 19., hétfő

Nyitott műhely

A szobrász blogomon van már egy ilyen műhely-sorozat, amiben többször említettem a Misiját, most pedig fordítva lesz, megmutatom, mi készül a másik műteremben.


Dörzsöltebb olvasók tudják már, hogy a "másik műterem" enyhe eufémizmus, hiszen nincs műterem egy sem, itt a fenti képen például a szobánk sarka látható, a ruhásszekrény falnak álcázva, diszkrét takarásban, mellette az erkélyajtó, azon túl a győri alkonyat.
Mindezt a konyhából fotóztam, hogy legyen nagy tér, vagy legalábbis úgy tűnjön, egy profi ingatlanos is megirigyelhetné, ahogy tágasságot csalok az alig húsz négyzetméterbe. Végül is már diákként arról álmodtam, hogy a műteremben alhassak, na ez most megvalósult, habár a gipszet a parkettáról néha nehéz felmosni, viszont csak három lépés a konyha és a kávéfőző(!), valamint tavasztól őszig az erkélyen is dolgozhatok, ami dolce vita meg minden.

Megmutatom, mit fotóztam, aki pedig többre kíváncsi, az lessen be aktuális hírekért a másik blogomra, képeket a galériában lehet nézegetni.

Átmenet I-II. 2014
fa (rétegelt lemez, fateknő)
120 x 70 x 35/ 90 x 80 x 55 cm


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése