2015. január 12., hétfő

A Misija és a Segítő Vásárlás

Tavaly decemberben volt egy éves a Misija, és 2015 is jól indul. Mostantól a kerámiafigurákat a csömöri Összefogás az Egyenlő Esélyekért Nonprofit Kft. gyártja. A múlt héten vittem el hozzájuk a gipszmagokat (az öntéshez készített 1:1-es modellt hívjuk így), egyeztettünk, beszélgettünk, elosztottuk a feladatokat, ha tehát minden a terv szerint megy,  február végére elkészülhet az első közös kollekció. Így a már teljes joggal lehetünk részesei a Segítő Vásárlás programnak.
Az előzmények dióhéjban: írtam már több helyen a Nyulakról (Design Randi, Design Terminál), most végre kézbe vehettem az elkészült darabokat. Meg kell mondjam, új dimenziók nyíltam meg.
Eljött az a pont, hogy maximálisan a tervezésre koncentrálhatok, a kivitelezést pedig olyan szakemberekre bízhatom, akik ehhez nálam sokkal jobban értenek, és ebben az Összefogás tökéletes partner! Talán nem tudjátok, de eddig a kockás papíros skiccektől kezdve, az öntőforma kivitelezésén keresztül a dobozok hajtogatásáig mindent én csináltam, és ideje volt ezen változtatni.

A Misija kerámia "részlegét" mostanáig négy zsebszobor-típus képviseli, az eltérő méretezés miatt összesen hétféle változatban, lesz hát dolga az Összefogás csapatának! A Nyúl két méretben készül, és amit fontos még róla tudni, hogy a gyártás joga és ezzel együtt a bevételek 100 %-a az alapítványé, ezért kiemelten ajánlom nektek! A legrégebbi ismerős, az ős-Misija és címerállat Macska (akarom mondani Macskák, mert háromféle van belőle, S, M, és L) továbbra is társaság oszlopos tagja, mellette pedig a Szamár, és az új kedvenc, az Elefánt is kapható lesz. A régi lelőhelyek továbbra is működnek és hát nemsokára a webáruház is.

Hála a munkamegosztásnak, újult erővel állhatok neki a tervezésnek, de ehhez a ti segítségeteket is kérni fogom. Nemsokára mutatok vázlatokat az új figurákról, és rajtatok múlik, hogy melyik valósuljon meg! Minél több véleményt ismerek meg, annál jobb, vigyétek a hírt, minden megosztás segít!

Köszönöm!

Jobbra az új kedvenc: a Kisnyúl.

D. R. katalógus és az új névjegykártya. A színválasztás nem tudatos, de talán nem is véletlen.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése