2014. november 19., szerda

Közkívánatra: elefánt

Járok-kelek, beszélgetek ismerősökkel és félismeretlenekkel - asszem ezt hívják piackutatásnak. (Nade mért ás kutat a Piac?? - bocs.)

Szóval, azt mondja nekem a Lampi, hogy ő gyűjti az elefántokat, és szeretne egy ilyen Misijásat is, szóljak, ha lesz, neki kéne az első. (Szólok majd okvetlen, mert hátha nem olvassa a blogot.) Mivel mások is lelkesen bólogattak az ötletre, bizonyossá vált, hogy ez egy piaci rés, az igényeket már nem elégíti ki a hazai kínálat, egyszerűen kevés az, ami van, és elefántot meg csak nem fogunk importálni, hát hogy nézne már az ki.

És mivel én is rosszul tűröm az elefánttalanságot, így mélyen átérzem mások sóvárgását, ráadásul vajból van a szívem, nem ültem ölbe tett kézzel, terveztem egy ilyen hiányállatot. Egyelőre még csak két magánelefánt van, de hamarosan szaporodnak, és lesznek közelefántok is. Ha nektek is tetszik, akkor lehet még az elefánt is hungarikum.

Már csak az a kérdés, hogy mi legyen a következő. Víziló? Netán zsiráf? Doriszka? Vagy ha nem, hát kisnyúl...  (Ezalatt a műhelyben készül a szilikonforma a betonelefánthoz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése